Colofon

De website www.kindentaal.nl is een initiatief van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie (NVLF, Woerden), de beroepsvereniging van logopedisten. 

ONTWIKKELING

Deze website is in 2006 ontwikkeld door Hermes Internet bv, ter gelegenheid van de Europese Dag van de Logopedie. De redactie bestond uit: Liesbeth Fabius (logopedist), Marise van der Heul (logopedist), Ruud Nannes (NVLF), Jenta Sluijmers (voorzitter Vakgroep Logopedie/GGD-Nederland, 2006) en Gaby van de Venne (logopedist/webredacteur).
In 2009 is het ontwerp opgefrist. De 2-tonige tekeningen zijn speciaal voor Kind en Taal geschetst door UtrechtOntwerpt.
De website is in 2013 geactualiseerd door leden van de landelijke Vakgroep Preventieve Logopedie: Ditty Bosscha (logopedist GGD Fryslân), Hanny ter Horst (hoofd afdeling Logopedie GGD Rivierenland), Mirjam Jansen (logopedist GGD Limburg-Noord), Jantina Kamphuis (logopedist Logopedie Basisonderwijs Gemeente Marum) en Jeske Langenhuysen (coördinator Logopedische Dienst Kring Sliedrecht), met medewerking van Christel Mientjes, dyslexiespecialist.